ineedahug.
honey, everyone does.

Enis Farahaini
She's eighteen.
Future doctor to be.
Medical Student.
Single.
And Proud To Be :")

"Everybody wants happiness, nobody wants pain, but you cant have rainbow without a little rain."
Wednesday, 10 February 2010
............ 06:03
fikiran ak skunk SERABUT + KUSUT!
ak pon xtaw nape.. btol2 xley nak control emosi ak yg kdg2 tu pun buat ak tension!
ntah la.. kemuncak nya mlm nie la..
ak da bosan menangis,menitiskan air mata..
ak betol2 da bosan..
teramat lah BOSAN!!!
plus,da puas da ak nangis.. bukan nya dpt menyelesai kan pape masalah pon..
cuma sedikit sebanyak menenangkan hati ak nie yg btol2 banyak nye calar balar nya..
ak pon da bosan dengan sikap mereka..
semua nya ak da bosan tuk melalui nya..
pemergian ku dari sekolah sery harap dapat membahagiakan dia orang..
ak pon xnak kenang sangat memori ak yg hanya menambahkan SERABUT + KUSUT ak..
arghhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bagai kan mahu menjerit kuat.. namun ak hanya mampu menjerit dalam hati nie..
tiada siapa yg mampu mendengar.. hanya ak yg mengalami nya..
ak begitu tension dalam bab2 belajar nie.. ntah nape seminggu nie bt ak begitu.. MALAS!
bila tibanya malam..,ak se akan habes energy..
seperti malam nie..
ak begitu kusut dalam menyiap kan homework yg berlambak..
ad kawan ak kate..,
"buat ape nak buat lagi?
ko pon akn pindah juga! next week bukan nya ko ad pon.."
mmg la ak x ad.. korang xpkir ke berape rugi nya law kerja tu korang buat sedang kan ak xbuat..
chemistry ak pon ntah ke mane bile masuk bab 3..
ak memang xpham langsung ahh tyme cikgu hasleen ajar..
xmasuk langsung! ak pon xtaw nape..
da xley nak pakse lagi.. ak pon da terase seperti diri ini terhabeh tenage tyme tu nak pakse diri ak nie..
petang nie pula d sekolah.. begitu meletih kan ak..
manakan tidak..ak buat bende yang jarang la skali ak buat..
berlari.. betol2 lame ak xbuat..
namun,ak bersemangat la juga..xde la lembik gle..
cam org slalu judge ak.. bagai dax yg hanya ad 'otak' p xcergas lam sukan..
bro ak pon ckp cam tu la.. "ko dtg bukan nak berlari pon,saja nak buat lawa kan.."
ak xnak buat lawa pon..ak pon bukan la lawa sangat..
nak buat lawa cam ne gak? ce jawab.. ke gane,bro? haha!
xd pon bengang je kat c mangkuk khairy tu kutuk ak..
taw la 'bakal makwe' dye tu almost perfect..lawa gle..
sape lgi law bukan syaqila..
tapi ko x berhak la nak kutuk orang..
kegeraman ak dpt d lepaskan setelah ak mencurah kan hampir suku air botol balqis pada muke c khairy tu..
argghh!! lega nya!
padan muka ko! puas la aty ak..
satu kat ko..satu kat mangkuk kc lgi..
elok sgt..dua2 perangai nak same2..buat nyakit kan haty je!
satu lagi stress ak..
ak duk pkir hampir setiap masa la.. asal tyme xbuat pape..
mmg ak duk pkir mnde nie je..
dapat ke ak tonjol kan diri nnt kat mrsm tu?
argggggghhhhhhhhhhh!!!
cam2 ak rase..
mmg mlm nie mood ak btol2 xbaek.. ak pon xmampu nak cool kan nya balik..
dah la! ak begitu letiy..
letiy tuk semua nya.. menaip pon ak mls da nak pnjg2 kan lagi..
lps nie ak nak smbung buat keje bio je.. law x d sebab kan nk tuntut ilmu..
ak da lame nak tito je rase nya.. p demi tuntut ilmu..adat..bese la..
halangan + godaan banyak..
keyh! sampai sini je coretan ak kat blog nie.. tuk ai nie..
p/s:maaf! bahase ak mlm nie x berkias2 kerna mood ak xbrape baek tuk bm..
dari xd duk buat komsas.. + bahse ak juga agak kurang sopan.. kerna ak mls nak sopan tuk mlm nie..
lantak la! ak da bosan! dan letiy!
sekiaan.

Labels:


0 Comment(s)